Historiek

CMP Pathology is een labo van anatomische pathologie.

Het labo CMP is in 1970 opgericht door Dokter Daniel Ardichvili en is ondertussen een onderdeel van de groep Cerba HealthCare geworden. Het CMP stond lange tijd onder de directie van Dokter Bernard Van Den Heule en wordt nu geleid door Dokter Marie-Françoise Dehou.
Het labo CMP is een autonoom onderdeel van de groep Cerba HealthCare dat in België drie labos heeft: CMP in Anderlecht, CRI in Gent en LBS in Brussel. De samenwerking tussen de drie labo’s is een grote troef in het kader van gespecialiseerde onderzoeken.
Cerba HealthCare is een multidisciplinaire groep die steunt op de wetenschappelijke kennis van de verschillende labo’s en van hun medewerkers die actief zijn in zowel klinische biologie en anatomische pathologie.
Deze groep heeft een medisch en wetenschappelijk comité dat ondersteuning biedt in het kader van publicaties, onderzoek en ontwikkeling van nieuwe analyses.
Het labo CMP is door Belac geaccrediteerd volgens de ISO15189 V2012 norm, voor sommige onderzoeken op het gebied van accreditering onder het certificaat (n° 407-MED).

  • CMP

    Hoogtechnologisch medisch laboratorium

  • Meer dan 1500 verschillende testen op stalen

  •  

  • Van routineonderzoek tot uiterst gespecialiseerde bepalingen